Fjæresten II m/havhest
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-08-26 00:46:37
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jóhann Á.

Bildet av selve fuglen er bra, men jeg synes de fargesprakende fjærestenene forstyrrer bildet. Tror jeg ville ha tonet de ned.
Carsten A.

Nåja, som helhet er jo bildet bra, selv om det hadde vært enda bedre med en noe mindre forstyrrende bakgrunn. På denslags opptak er det forøvrig mange som mener det ikke går an å endre på slikt (uansett om teknikken er digital eller analog). Selv hadde jeg ikke tatt fem øre for å gjøre det, blir bildet bedre så er slikt en selvfølge for meg.

Fuglen seiler i skikkelig fin positur!
MVH CA
Lars L.

Noen liker å ''skape'' bilder, andre foretrekker betrakterens rolle.
Elisabeth W.

Fin fugl, ikke så fine fjærestein. Har du sterke meninger når det gjelder å endre på bildene dine i etterkant? (Mulig at svaret allerede finnes under et av de andre bildene dine.)

-- Elisabeth
Ketil K.

EW: Det viktige er at det man gjør ikke er noe annet enn man utgir det for. Jeg har fått noen oppstrammere for det her på foto.no et par ganger - vesentlig føler jeg pga uklarheter om hvordan slike tilpasninger skal anvendes/opplyses!

Så vidt jeg har forstått, når bildet legges ut under ''diverse'', og ikke ''natur'' er det bildet som sådan som skal diskuteres, og ikke dokumentargraden eller PS-tilpasninger. Men her er det jo flytende grenser og oppfatninger. Bruk av USM, levels, utsnitt av bildet osv. regnes vel som relativt uproblematisk. Men se på tidligere debatter om det under diskusjon!

Ellers: Jeg har lagt inn en versjon til, med bluret bakgrunn, så får jo folk selv bedømme hva som blir best for dette motivet.
Rune Edvin H.

Fint bilde, men jeg må nok innrømme at jeg likte versjon 2 best.
Rune
Tor Erik F.

Godt bilde. Liker versjon 2 best.
mvh TEF
Lars L.

EW: Jeg har ingen kjempesterke meninger om endring av bildene i etterkant, men jeg foretrekker nok å utvise en smule mer tilbakeholdenhet til endringer enn den CA her sier han har. Det vil altid være fyltende overganger omkring dette, og typen av motiv har også en del å si. Med endringer mener jeg da ikke nødvendig oppskarping, fargejusteringer o.l. som mere har med korrigering av de ''feil'' som film og eller kamera gir i forhold til det vi ser orginalt. Noe KK også påpeker. Her kunne man kanskje ønsket seg en noe mindre dominerende bakgrunn i utgangspunktet, imidlertid synes jeg ikke versjon 2 løser problemet. Det er mulig det er innbildning, men jeg synes ikke versjon 2 virker naturlig.
Jan B.

Hadde jeg ikke sett versjon 1 så hadde ikke jeg tenkt over at noe var gjort i etterkant av opptaket, og da bryr ikke jeg meg om hva som er gjort. Nr 2 er best, bra bilde.
Jan B
Tom A. T.

Enig med Jan. Versjon 2 er meget bra, takket være den mindre fremtredende bakgrunnen.
Likte dette.
mvh Tom T
Arild S.

Fint fanget uansett. Versjon 2 er best.

Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu